Dakverhuur

Altijd al maatschappelijk willen ondernemen? Heeft u daarnaast een organisatie of bedrijf met een dakoppervlakte van minimaal 3.500 m²? OneSolar biedt de perfecte huuroplossing middels een huurconstructie. We huren uw dak, nemen de investering op ons en blijven eigenaren van de zonnepanelen. Het enige dat u betaalt, is de maandelijkse energierekening die gelijkstaat aan het bedrag dat u nu voor de energie betaalt. Daarnaast ontvang u maandelijks een huurbedrag, dat wel kan oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar.

Werkwijze

Bij OneSolar houden we van simpel, dat geldt voor het hele proces. De eerste stap in het proces is dat we precies berekenen wat u per maand gaat verdienen met de dakhuur. Hierbij laten we inzien welke werkzaamheden daarbij voor onze rekening worden genomen. Het contact tussen OneSolar en uw organisatie verloopt via een vast contactpersoon. Hierdoor is het laagdrempelig om vragen te stellen of informatie op te vragen. Voor de levering, montage, aansluiting en het onderhoud van het systeem geldt ook dat we een simpele werkwijze hanteren. We zijn transparant over onze werkwijze, voorzien u van alle informatie en helpen u op simpele wijze. Zo richten wij ons op de zonnepanelen en kunt u zich richten op uw core business.

De voordelen op een rijtje

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen van OneSolar, kiest u voor een aantal belangrijke voordelen:

 • Geen investeringskosten – OneSolar investeert in de zonnepanelen die op uw dak komen. Hier hoeft u geen kosten voor te betalen.
 • Geen risico – OneSolar neemt het risico voor defecten, ongemakken of fouten bij het plaatsen en/of monteren volledig op zich.
 • Direct verdienen – Zodra de zonnepanelen zijn aangesloten, ontvangt u het maandelijkse huurbedrag en start u dus met verdienen.
 • Volledige ontzorging en geen bijkomende kosten – OneSolar verzorgt het gehele traject voor u. Van de eerste berekeningen tot het onderhoud. Daarbij heeft u een persoonlijk contactpersoon, waardoor u snel al uw vragen kunt stellen. Zonder extra kosten.
 • Waardeverhoging van uw pand – Doordat er zonnepanelen op uw dak liggen, draagt u bij aan een beter milieu, gebruikt u groene energie en bent u een maatschappelijk verantwoord ondernemer.
 • Imagoverbetering – Als maatschappelijk verantwoord ondernemer krijgt u een beter imago als organisatie.
 • Wat is uw dak waard?

  Laat gratis en vrijblijvend berekenen wat
  u kunt verdienen!