Subsidie SDE+ 2019

Als ondernemer komt u in aanmerking voor de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE), wanneer u kiest voor zonnepanelen. OneSolar richt zich op grootzakelijke klanten met een dakoppervlak van minimaal 3.500 m².

Wat is de Subsidie SDE+?

De overheid stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen, wil een beter milieu bereiken en heeft daardoor de SDE in het leven geroepen. Ondernemers worden op deze manier gestimuleerd om over te stappen op hernieuwbare energie, waaronder zonne-energie. De zon is een ontzettend belangrijke factor voor het opwekken van groene energie en altijd beschikbaar. Er komen geen milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2, waardoor u als ondernemer duurzaam bezig bent.

SDE+ subsidie 2019

Met de SDE-subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) kunt u financiële steun ontvangen voor het opwekken van duurzame energie, zoals zonnepanelen, windenergie en duurzame warmte uit bijvoorbeeld biomassa. In 2019 is voor deze regeling 10 miljard euro beschikbaar. Erg belangrijk bij de SDE-subsidie is een indieningsstrategie met een slimme timing. Dit kan de subsidiekansen aanzienlijk vergroten.

(Bron: Rijksdienst Ondernemend Nederland)

Kunnen we u helpen?

OneSolar helpt u graag met de juiste, duurzame oplossingen op het gebied van zonnepanelen. We beschikken over ruime ervaring en kennis om u te adviseren over het onderwerp energiebesparing. Wilt u vrijblijvend informatie opvragen, advies inwinnen, een kostenberekening laten maken of heeft u overige vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan voor u klaar.


 

Projecten

  • Wij vragen vrijblijvend uw SDE+ subsidie aan