Asbest

Vanaf 2024 wordt er door de overheid een verbod op asbestdaken doorgevoerd. Zowel particulieren als bedrijven mogen geen asbestdaken meer bezitten. Het gebruik van asbestdaken is al dertig jaar niet meer toegestaan. De oude daken kunnen door de jaren heen zijn aangetast door weer en wind, waardoor de overheid heeft besloten dat alle asbestdaken niet meer in gebruik mogen zijn.

Subsidieregeling asbestdaken

Vanaf 1 januari 2016 is er een subsidie beschikbaar voor bedrijven waarbij asbestdaken worden verwijderd. Deze regeling is voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden. Met deze subsidie stimuleert de overheid dat bedrijven dus daadwerkelijk voor 2024 asbest hebben verwijderd. Wie na 2024 nog een asbestdak heeft, moet dit alsnog verwijderen en riskeert daarmee ook een boete.

Agreco verwijdert uw asbesthoudend dak

Agreco vervangt uw asbesthoudend dak, plaatst er zonnepanelen op en u ontvangt een maandelijks huurbedrag. Drie belangrijke voordelen voor uw als grootgrondbezitter. Agreco adviseert u graag, zodat u snel en voordelig uw asbest verwijderd en er duurzame energie voor terugkrijgt. Per vierkante meter ontvangt u maar liefst €4,50 aan Rijkssubsidie, tijdens het vervangen van uw asbesthoudend dak. Naast het advies dat we geven, helpen we u ook met de plaatsing, installatie, monitoring en onderhoud. Kortom, u profiteert louter van de voordelen!

Duurzaam ondernemen

Uw asbesthoudend dak laten verwijderen door Agreco? Dat kan zonder investering van uw zijde. Daarnaast ontvangt u een maandelijkse vergoeding en draagt uw bedrijf bij aan het milieu. Dankzij de zonnepanelen die we op het dak plaatsen, maakt u gebruik van 100% groene stroom. Daarnaast verbetert hiermee ook het energielabel van uw bedrijfsbebouwing, waardoor u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Twijfel niet langer en laat u adviseren door Agreco!

  • Wat is uw dak waard?

    Laat gratis en vrijblijvend berekenen wat
    u kunt verdienen!