Zonnepanelen zonder investering

Zonnepanelen

Op zoek naar een manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en op een milieubewuste manier geld te verdienen? Zonnepanelen zijn de uitkomst! Agreco is specialist in het plaatsen van zonnepanelen bij grootverbruikers. Dit houdt in, grootzakelijke (> 3×80 Ampère) bedrijven met simpelweg veel ruimte op het dak. Veel voorkomend in de agrarische sector. Klanten met een verbruik van 200.000 kWh tot meer dan 10.000.000 kWh behoren inmiddels tot onze afnemers. Met de jarenlange ervaring en kennis van zonne-energie, weet Agreco u precies te adviseren op een professionele wijze.

Kiest u voor zonnepanelen?

Agreco vindt het belangrijk dat u op een persoonlijke manier antwoord krijgt op al uw vragen omtrent de voordelen van verhuur van uw dak. De eerste stap in dit proces is een vrijblijvend adviesgesprek. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden die zonnepanelen bieden voor uw bedrijf.

We inventariseren en adviseren over plaatsing van de zonnepanelen op uw dak. Aan de hand van uw gegevens over uw bedrijf en het energieverbruik, kunnen we u voorrekenen wat u per maand gaat ontvangen voor het gebruik van het dak. Alle facetten worden hierin meegenomen.

Wanneer u akkoord bent met de opdracht, gaat Agreco alles verder uitwerken. Op basis van alle benodigde informatie, wordt vervolgens het plan uitgewerkt en een passende bouwtekening gemaakt. Nadat beide partijen akkoord zijn, kunnen de werkzaamheden voor het plaatsen en monteren van de zonnepanelen starten.

Indien nodig beginnen we met het vervangen van uw asbesthoudend dak, waarvan Agreco de investering op zich neemt. Nadat het asbesthoudend dak is verwijderd, plaatsen we direct een nieuw dak. Inclusief de zonnepanelen!

Vervolgens zorgt onze installateur voor de aansluiting van het systeem. De totale bouwtijd wordt hierbij duidelijk met u overlegd, zodat u weet waar u aan toe bent. En natuurlijk zo min mogelijk hinder ondervindt.

Het onderhoud van zonnepanelen

Agreco neemt naast het plaatsen en monteren van de zonnepanelen, ook het onderhoud voor haar rekening. Met de huurovereenkomst die we gezamenlijk afsluiten, wordt een volledige garantie op het gehele systeem gegeven. Gaat er onverwachts een paneel kapot? Dan vervangen we deze direct! Op projectniveau worden de systemen op afstand door Agreco gemonitord.

  • Wat is uw dak waard?

    Laat gratis en vrijblijvend berekenen wat
    u kunt verdienen!