Dakverhuur

Verdien geld met uw dak

Geld verdienen met uw dak? Ja, u leest het goed. Door gedeeltelijk of het hele oppervlakte van uw dak te verhuren, kunt u geld verdienen. Agreco is dé aanbieder op het gebied van zonnepaneelsystemen op basis van huur, speciaal gericht op de agrarische sector. Wij huren uw dak, plaatsen zonnepanelen op het dak en u geniet van de voordelen!

Kom ik in aanmerking?

Als u een dakoppervlak van minimaal 3.500 m² beschikbaar heeft komt u in aanmerking voor het verhuren van uw dak. Heeft u geen asbest en beschikt u over een grootverbruik aansluiting van minimaal 3 x 250A, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Agreco verzorgt eventueel voor u de SDE aanvraag.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Hellende daken, welke we veel zien in de agrarische sector, bieden een goede basis voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel Zuid als Oost/West georiënteerde daken zijn geschikt. Door uw dak beschikbaar te stellen voor zonnepanelen, geniet u dus van alle voordelen.

U houdt uw kredietruimte voor uw core business en geniet direct van extra inkomsten. Agreco investeert in de zonnepanelen op uw dak en betaalt u maandelijks een huurbedrag. Er zijn dus geen investeringskosten voor uw eigen rekening.

Dak verhuren met rendement

De voordelen zijn groot. Agreco huurt uw dak, waardoor u maandelijks een vergoeding ontvangt. Dit bedrag kan oplopen tot maar liefst tien duizenden euro’s per jaar! Zonder dat u er wat voor hoeft te doen. U heeft geen investeringskosten en gaat direct verdienen. De zonnepanelen worden vervolgens volledig door ons geplaatst, onderhouden en gemonitord. Uiteraard profiteert u daarmee ook van 100% groene stroom en verbetert het energielabel van uw bedrijfsgebouw. Een win-win situatie, toch?

Agreco helpt u met asbest verwijderen

Heeft u een asbesthoudend dak? Wanneer Agreco uw dak gaat huren, vervangen wij uw asbesthoudende dak zonder dat u hierin hoeft te investeren. Niet geheel onbelangrijk, aangezien voor 1 januari 2024 alle daken asbestvrij moeten zijn. Deze maatregel is voornamelijk gericht om de gezondheidsproblemen die asbest met zich meebrengt te voorkomen en/of te verminderen. In 2024 is het dan ook dertig jaar geleden dat bouwbedrijven niet meer met asbest mochten werken. Hoogste tijd dus om asbest voorgoed van uw dak te verwijderen, Agreco adviseert u graag! U ontvangt € 4,50 per vierkante meter aan Rijkssubsidie bij het vervangen van uw asbesthoudend dak.

  • Wat is uw dak waard?

    Laat gratis en vrijblijvend berekenen wat
    u kunt verdienen!