Subsidie SDE

Subsidie aanvragen

Agreco richt zich met haar dienstverlening – het aanbieden van zonnepanelen waarbij uw dak wordt gehuurd – op de zakelijke markt, bedrijven en instellingen die meer dan 200.000 kWh per jaar gebruiken. Bent u een grootverbruiker? Neem dan contact op met Agreco.

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE)

De overheid stimuleert middels de SDE (ook wel Subsidie Duurzame Energie genoemd) ondernemers om over te stappen op hernieuwbare energie. De subsidie SDE staat dus voor Stimulering Duurzame Energieproductie. De naam zegt het eigenlijk al, bedrijven en instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren komen in aanmerking voor deze regeling. Een vereiste is dat u dat u beschikt over een dakoppervlakte van tenminste 3.500 m² of een grootverbruik aansluiting van minimaal 3 x 250A.

 

Duurzame, groene energie

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming, is het belangrijk dat u de juiste beslissingen neemt en u zich laat adviseren over de mogelijkheden van vergroening binnen uw bedrijf. De zon is een belangrijke factor voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij deze vorm van energie komen er geen milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Mede daarom is zonne-energie duurzaam en dus groen.

Wij helpen u graag!

Agreco biedt u de juiste duurzame oplossingen op het gebied van zonnepanelen, energiebesparing en vervanging van uw asbesthoudende daken. We beschikken over ruime ervaring en kennis waardoor we precies weten hoe we u het beste kunnen helpen. Startend met een vrijblijvend adviesgesprek, stemmen wij samen met u de omvang van het zonnepanelensysteem af. Met een gezamenlijk belang! Wij blijven namelijk volledig verantwoordelijk voor het goed functioneren van het systeem. U wordt volledig ontzorgt.

  • Gratis SDE Subsidie aanvragen?