Over ons

Agreco biedt duurzame oplossingen voor de agrarische sector. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis, adviseert Agreco u op het gebied van asbestverwijdering, zonnepanelen en energiebesparingen. De laatste jaren hebben we een flink aantal systemen geplaatst bij agrariƫrs. Hierbij nemen we al uw zorgen uit handen, regelen en organiseren we bijpassende duurzame oplossingen.

Highlights van Agreco

Agreco focust op een aantal highlights, welke gelijk zijn aan voordelen voor uw onderneming. Het gaat om de volgende punten:

Volledige ontzorging

Agreco ontneemt u alle zorgen. We zorgen voor de eventuele verwijdering van een asbesthoudend dak, de plaatsing van zonnepanelen, monitoring en/of onderhoud.

Geen investering

Als klant hoeft u niet te investeren, waardoor de financiƫle ruimte van uw bedrijf beschikbaar blijft voor uw core business.

Direct financieel voordeel

Het plaatsen van de zonnepanelen is gelukt, waardoor u direct van de voordelen kunt profiteren. Geen investering voor u en u ontvangt direct dakhuur.

Groene stroom

Dankzij de zonnepanelen op uw dak, verbruikt uw onderneming enkel nog groene stroom. Naast dat u hiervoor maandelijks dakhuur ontvangt, draagt u ook bij aan het milieu.

Vermindering CO2 uitstoot

Doordat u gebruik maakt van groene stroom en zonnepanelen, draagt u bij aan een vermindering van CO2 uitstoot.

Energielabel bedrijfsgebouwen

Iedere onderneming heeft te maken met een energielabel. Wanneer u gebruikt maakt van zonnepanelen en groene stroom, zult u zien dat het dit een positief effect heeft op het energielabel.

Kosteloos onderhoud

Heeft u na plaatsing van uw zonnepanelen te maken met defecten? Agreco faciliteert kosteloos onderhoud en vervanging van componenten.

Wat is uw dak waard?

Laat gratis en vrijblijvend berekenen wat
u kunt verdienen!

Verbruikt u 200.000 kWh per jaar of meer?*